Матичен Млеч Royal Jelly 1000 mg 10 ампули Рок: 06.23

570 ден

Во период на опоравување после болест
За подобрување на општата состојба на организмот
За лица изложени на тежок психички и физички напор (памтење, учење, спорт)
За постари лица затоа што ги регенерира клетките на организмот, ја подобрува физичката подвижност, интелектуална сила и сполна желба итн.

3 на лагер

mk_MK