Pharmamed Матичен млеч Royal Jelly 1000 mg со ацерола 10 врекички

590 ден

Во период на опоравување после болест
За подобрување на општата состојба на организмот
За лица изложени на тежок психички и физички напор (памтење, учење, спорт)
За постари лица затоа што ги регенерира клетките на организмот, ја подобрува физичката подвижност, интелектуална сила и сполна желба итн.

4 на лагер

mk_MK