DR.VITON Магнезан Гел

365 ден

Начин на употреба: Потребната количина на гелот се вмасирува на чиста кожа во посакуваните делови на телото (да не се нанесува на лицето, слузниците или другите чувствителни делови). Остатокот од гелот треба да се исплакне со вода или да се избрише со мокра крпа.
Начин на чување: Да се чува на ладно (максимум 25 °C) и суво место, вон дофат на деца.

Нема на лагер

mk_MK