Pharmamed Лозенге Актив

190 ден

Кај возрасни и деца постари од 12 години до 8 LOZENGE ACTIVE на ден : се растопува 1 лозенга во уста на секои 2-3 часа.
Кај деца од 10-12 години 6 LOZENGE ACTIVE на ден : се растопува по една лозенга на секои 3-4 часа.
Кај деца од 4 – 10 години до 4 LOZENGE ACTIVE на ден : се растопува 1 лозенга во уста на секои 6 часа.

4 на лагер

mk_MK