ЛАС Б сируп 150ml

620 ден

Препорачано е да се земат следниве дози според годините, наутро после будење или навечер пред спиење:0-1 година: 3 мл., два пати на ден.1-3 години: 3 мл., три пати на ден. 3-6 години: 5 мл., два до три пати на ден. Над 6 години: 5 мл., четири пати на ден.

Се препорачува лекарски совет пред употреба кај деца под 3 години.
Добро протресете пред употреба.
Препорачаната дневна доза не смее да се надмине.
Додатоците на исхрана не треба да се употребуваат како замена за балансирана и разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца под 3 години.

Нема на лагер

mk_MK