Корективен апарат за Халукс – Валгус на стапало Лева/Десна–L/M/S

847 ден

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

100 на лагер

SKU: MPRO-265 Ктегорија:
mk_MK