Корективен апарат за корекција на скочен зглоб (Редерсман) – XL/L/M/S

8,714 ден

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

100 на лагер

SKU: MPRO-273 Ктегорија:
mk_MK