Дезинтал 5%

240.00 ден

Течен концентрат за чистење и за дезинфекција.
100 ml раствор содржи 5,0 g бензалкониум хлорид.
Помошни состојки: етанол 96%, мирисна компонента.

4 на лагер

SKU: ALKA-43 Ктегорија: Tag:
mk_MKМакедонски јазик