АЛКАЛОИД Дезинтал 0,2%

85 ден

Раствор за чистење и за дезинфекција 100 ml раствор содржи 0,2 g бензалкониум хлорид

Нема на лагер

SKU: ALKA-44 Ктегорија: Ознака:
mk_MK