Pharmamed Гинкомед 100

250 ден

Гинкомед 100 меките желатински капсули се земаат еднаш на ден, после оброк со поголема количина на течност.
После двомесечно земање на препаратот се препорачува пауза од 30 дена.

4 на лагер

mk_MK