Германиум Ge 132 Plus х 60 капсули

4,400 ден

Германиумот во Активна Органска форма како Ge 132 се смета за едно од најголемите откритија во нутритивниот пристап кон надминување на состојбите предизвикани од разни заболувања.
Кај луѓето кои редовно го употребуваат, Ge 132 делува на тој начин што му помага на човековиот организам да се ослободи од токсичните материи кои ги внесува преку употреба на хемизирана храна, неквалитетна вода, загаден воздух и слично, овозможувајќи му на организмот самиот да ја надмине состојбата на нарушено здравје.
Ge 132 денес во светски рамки се користи на повеќе начини, а во комбинација со соодветен и правилен начин на исхрана помага во надминување на дисбалансот во организмот кој се јавува при повеќето несакани состојби во организмот. Истиот може да се користи истовремено со разни терапии, додека во комбинација со одредени диети, тој во многу центри и советувалишта се користи за надминување на оксидативниот стрес и други несакани состојби во организмот.
Несаканите и непожелни состојби во организмот, во последните децении добија епидемиски размери во целиот свет. Настанувањето на овие состојби е сложен процес со многубројни фактори кои ги предизвикуваат. Делумно можат да се припишат како наследни, но сепак во голема мера можат да бидат предизвикани заради загадената работна и животна средина, несоодветниот животен стил и навики, недоволната физичка активност, неправилната исхрана, загадената вода, прекумерното конзумирање алкохол, пушењето и слично.

6 на лагер

SKU: INTH-1 Категории ,
mk_MK