АЛКАЛОИД Гастрогард

193 ден

Таблетите ГастроГард се земаат перорално, се џвакаат или се лижат.
Возрасни и деца над 12-годишна возраст:
Една или две таблети се џвакаат или се лижат вообичаено еден час по главните оброци или пред спиење, или при појава на тегобите.

11 на лагер

mk_MK