АЛКАЛОИД АЦЕРОЛА АЛКАЛОИД 500MG

385 ден

Таблетите Ацерола Алкалоид се користат при состојби во коишто е зголемена потребата за витамин Ц.
Возрасни:1 таблета на ден.

14 на лагер

mk_MK