АЛКАЛОИД АЦЕРОЛА АЛКАЛОИД 40MG ЗА ДЕЦА

305 ден

Таблетите Ацерола Алкалоид се користат при состојби во коишто е зголемена потребата за витамин Ц.
Деца до 6 години: Препорачана дневна доза е 1 таблета (40 mg).

7 на лагер

mk_MK