АЛКАЛОИД АСПИРАТОР ЗА НОС

465 ден

Се употребува онолку често колку што е потребно во текот на денот.
За бебиња се препорачува комбинирана употреба со назалниот изотоничен раствор Becutan KIDS VITS.
Врвот треба да се фрли по секоја употреба за да се спречат инфекции. Аспираторот за нос Becutan KIDS VITS може да се користи само со резервни врвови за аспиратор за нос Becutan KIDS VITS.

2 на лагер

SKU: ALKA-3 Категории ,
mk_MK