Ангал пастили

250 ден

Возрасни и адолесценти над 12 години: шест до десет пастили на ден. Деца над 5 години: половина од дозата за возрасни, односно три до пет пастили на ден.
Пастилите се контраиндицирани кај деца под 5 годишна возраст.

22 на лагер

SKU: LKSN-1 Ктегорија:
mk_MK