SKU: MLTESSNC-6
SKU: MLTESSNC-5
SKU: MLTESSNC-4
SKU: MLTESSNC-3
SKU: MLTESSNC-2
SKU: MLTESSNC-1
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

POLIVIT B PLUS/30 обложени таблети

162 ден
SKU: HMFR-10
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

MAGNETRANS DUOAKTIV 400mg/20 кеси

270 ден
SKU: HMFR-9
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

Имуноцинк за деца, витамин Ц и Цинк/60 таблети

252 ден
-30%

-30% ПОПУСТ на CALIVITA додатоци во исхрана

Polinesian Noni (90 капсули)

1,460 ден
SKU: CLVT-54
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

POLIVIT B/30 обложени таблети

99 ден
SKU: HMFR-8
SKU: MAXL-03
SKU: MAXL-02
SKU: MAXL-01
SKU: BIONIKA-4
SKU: BIONIKA-3
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO CINK/160 таблети

328 ден
SKU: SIELO-11
-20%
SKU: SIELO-10
-20%
SKU: SIELO-9
-19%
SKU: SIELO-8
-20%
SKU: SIELO-7
-20%
SKU: SIELO-6
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO SELEN/160 таблети

896 ден
SKU: SIELO-5
-20%
SKU: SIELO-4
-20%
SKU: SIELO-3
-20%
SKU: SIELO-2
-20%
SKU: SIELO-1

Витамини, минерали, антиоксиданси

PULMO COMPLEX/30 капсули

250 ден
SKU: NTRTHRP-18

Витамини, минерали, антиоксиданси

BILBERRY EXTRACT/60 капсули СЕТ 2+1

1,990 ден
SKU: NTRTHRP-8

Витамини, минерали, антиоксиданси

BILBERRY EXTRACT/60 капсули

995 ден
SKU: NTRTHRP-7

Витамини, минерали, антиоксиданси

INNVENTA R-LIPOINN/30x150mg капсули

758 ден
SKU: INNVNT-12
SKU: PHNV-19

Витамини, минерали, антиоксиданси

АЛИКСИР ПРОТЕКТ 400/7X30ml

1,680 ден
SKU: PHNV-17
SKU: MXMDC-43
SKU: MXMDC-42
SKU: MXMDC-41
mk_MK