Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA ANTROLIN ректална крема

570 ден
SKU: BIONIKA-16
SKU: BIONIKA-13
SKU: BIONIKA-12

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA LEVIKER/30 таблети

841 ден
SKU: BIONIKA-10

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA KERLAX 3 x 9g микроклизми за возрасни

70 ден
SKU: BIONIKA-9

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA KERLAX 3 x 3g микроклизми за деца

65 ден
SKU: BIONIKA-8
SKU: BIONIKA-7
SKU: BIONIKA-6
SKU: BIONIKA-4
SKU: BIONIKA-3
SKU: BIONIKA-2

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA DIABIL/30 желатински капсули

392 ден
SKU: BIONIKA-1
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO CINK/160 таблети

328 ден
SKU: SIELO-11
-20%
SKU: SIELO-10
-20%
SKU: SIELO-9
-19%
SKU: SIELO-8
-20%
SKU: SIELO-7
-20%
SKU: SIELO-6
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO SELEN/160 таблети

896 ден
SKU: SIELO-5
-20%
SKU: SIELO-4
-20%
SKU: SIELO-3
-20%
SKU: SIELO-2
-20%
SKU: SIELO-1
SKU: NTRTHRP-22
SKU: NTRTHRP-21
SKU: NTRTHRP-19

Витамини, минерали, антиоксиданси

PULMO COMPLEX/30 капсули

250 ден
SKU: NTRTHRP-18
mk_MK