Voltaren Emulgel 1% гел за болки 50g

400 ден

Voltaren Emulgel 1% гел за болки 50g.

Состав: Diclofenac diethylamine

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

3 на лагер

SKU: GLSMKL-13 Ктегорија:
mk_MK