ROWACHOL Капсули x50

650 ден

Ровахолот ги намалува спастичните болки кои потекнуваат од жолчните патишта, го намалува создавањето на ендогениот холестерол и делува бактериостатски и бактерицидно

1 на лагер

mk_MK