PICO Bronctuss Junior сируп 120ml

470 ден

Активни состојки на граничниот производ Пико Бронктус Јуниор сирупот се Marsh mallow dry extract сув екстракт од бел слез, Yeast beta glucan – Бета глукан од квасец, Plaintain fluid extract – Течен екстракт од тегавец.

2 на лагер

mk_MK