Neurobion Forte таблети x20

310 ден

Активна компонента Pyridoxinum, витамин Б6. Се применува при намален метаболизам, посебно за зголемување на метаболизмот на аминокиселините и јагленитехидрати. Може да се користи и за лекување на оштетени нерви. Препорачана дневна доза за возрасни е 3 пати во денот по 1 таблета. Може да се користи и кај деца над 12 години 2 пати во денот по 1 таблета.

70 на лагер

mk_MK