MARNYS ORGANIC Оригано масло 30ml

780 ден

Eсенцијално масло од диво оригано (Origanum minutiflorum) со над 80% карвакрол.

Се користи при уринарни, гастроинтестинални, респираторни и кожни инфекции.

1 на лагер

mk_MK