MARNYS OREGAMAR Оригано капсули х15

540 ден

Eсенцијално масло од диво оригано (Origanum minutiflorum) со 106 mg карвакрол како активна компонента

Се користи при уринарни, гастроинтестинални, респираторни и кожни инфекции.

3 на лагер

mk_MK