IONICKISS IONPA TRAVEL Red

2,980 ден

ONICKISS IONPA TRAVEL звучна јонизирачка четка за заби на AAA батерија со заменлива глава (2 парчиња). Тип на глава IONPA TRAVEL (мека)

13 на лагер

mk_MK