GINKO + ZENSEN/60 таблети

995 ден

Во многу погледи, азискиот женшен и гинкото имаат сличен ефект, па така и двете билки се сметаат како особено корисни за подобрување на:

  • Циркулацијата
  • Когнитивното здравје
  • Хроничниот замор
  • Меморијата и концентрацијата

Преку подобрување на периферната циркулација, го одржуваат здравјето на видот и слухот

1 на лагер

mk_MK