EXPULMO DASA сируп со тегавец

225 ден

Даса сирупот содржи екстракт од лист од тегавец, кој помага во излачувањето на секретот од бронхиите и негово полесно исфрлање.

8 на лагер

SKU: ESSN-14 Ктегорија:
mk_MK