ESSENSA Xibiz Strong Protection спреј 100ml

470 ден

Xibiz Strong Protection IKARDIN spray против убоди од комарци и крлежи пружа долготрајна и сигурна заштита од комарци и крлежи и до 5 часа, или подолго со повторно нанесување. Формулиран е на база на икардин кој е исклучително ефикасен, но и потполно безбеден за целото семејство , со што Xibiz Strong Protection IKARDIN Spray е наменет дури и за најмладите, постари од 6 месеци.

17 на лагер

SKU: ESSN-121 Ктегорија:
mk_MK