CENEXI ellaOne 30mg, 1 таблета

1,550 ден

Ургентна контрацептивна таблета наменета да превенира бременост и се зема не подоцна од пет дена  по незаштитен сексуален однос или неуспех на регуларниот контрацептивен метод

3 на лагер

SKU: CNXI-1 Ктегорија:
mk_MK