BOSNALIJEK Кофан таблети x10 (200+200+50)mg

75 ден

  • Сузбивање на болка, како што се: главоболка, забоболка, менструална болка, постоперативна и ревматска болка.
  • Сузбивање на болка и покачена температура кај настинки и грип.

2 на лагер

mk_MK