IBUPROFEN Актив таблети x30 200mg

128 ден

Терапевтски индикации

  • Намалување на покачена телесна температура
  • Менструална болка
  • Забоболка
  • Главоболка и мигрена
  • Болки во грбот
  • Болки во зглобови поради повреди (изместување, шинување, истегнување)
  • Дегенеративни промени на коските и зглобовите (спондилоза, остеоартрит)
  • Ревматоиден артрит
  • Повреди на меките ткива
  • Постоперативна болка

3 на лагер

SKU: RPLF-99 Ктегорија:
mk_MK