IBUPROFEN Актив крем 10% 50g

227 ден

Терапевтски индикации

  • болка во грбот, ревматска, мускулна болка,
  • болки при повреди (изместување, шинување, истегнување),
  • невралгија
  • болка при благи до умерени артритични состојби.

3 на лагер

SKU: RPLF-101 Ктегорија:
mk_MK