-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

SNUP 0.1% NASAL 10ml спреј

173 ден
SKU: HMFR-32
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

SNUP 0.05% NASAL 10ml спреј

173 ден
SKU: HMFR-31
-11%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

RINASEK/ 10 таблети

85 ден
SKU: HMFR-29
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MARISSIMO SOFT MINI 50ml спреј

261 ден
SKU: HMFR-24
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MARISSIMO EXTRA FORTE 125ml спреј

324 ден
SKU: HMFR-23
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MARISSIMO BABY 125ml спреј за нос

324 ден
SKU: HMFR-22
mk_MK