Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA ANTROLIN ректална крема

570 ден
SKU: BIONIKA-16

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA LEVIKER/30 таблети

841 ден
SKU: BIONIKA-10

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA KERLAX 3 x 9g микроклизми за возрасни

70 ден
SKU: BIONIKA-9

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA KERLAX 3 x 3g микроклизми за деца

65 ден
SKU: BIONIKA-8

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA DIABIL/30 желатински капсули

392 ден
SKU: BIONIKA-1

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

GLUCOMANNAN/30 капсули

250 ден
SKU: NTRTHRP-14

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

GASTRO COMPLEX/250ml течност СЕТ 2+1

1,990 ден
SKU: NTRTHRP-13

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

INNVENTA NATTOKINN/30 капсули

1,400 ден
SKU: INNVNT-11

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

MAXMEDICA МАКСОГАСТ 50ml

650 ден
SKU: MXMDC-28

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

MAXMEDICA ЛАКСО МАКС/10 кесички

270 ден
SKU: MXMDC-24

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

MAXMEDICA ХЕПАГАРД X 30 капсули

440 ден
SKU: MXMDC-19

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

MAXMEDICA GOODBYE КИЛОГРАМИ/30 капсули

520 ден
SKU: MXMDC-18

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

MAXMEDICA ЕНЗИНОРМ/20 капсули

380 ден
SKU: MXMDC-11

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

MAXMEDICA АКТИВЕН ЈАГЛЕН x 20 капсули

218 ден
SKU: MXMDC-1

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

PROGASTAL капки

145 ден
SKU: DRBCFF-11

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

DRAMINA/5 x 50mg таблети

66 ден
SKU: JDRN-26

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

CARBO MEDICINALIS/30 x 150mg таблети

210 ден
SKU: JDRN-24

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BOROLA LIPIBOR/30 капсули

578 ден
SKU: BRLA-18

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BOROLA HEPTEN/30 капсули

495 ден
SKU: BRLA-11

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BOROLA ENTAN/30 капсули

515 ден
SKU: BRLA-1

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HOLESTOP/60 капсули

685 ден
SKU: SNSLB-6

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPAFAR FORTE/30 капсули

654 ден
SKU: SNSLB-5

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

JAMIESON Digestive enzimes/90 таблети

790 ден
SKU: JMSN-6

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

JAMIESON Cod liver oil/100 меки капсули

505 ден
SKU: JMSN-3

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HITOZAN PLUS/60 капсули

550 ден
SKU: FRTX-5

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

FITOKARDIN/30 капсули

410 ден
SKU: FRTX-3

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

DIAVRON/30 таблети

590 ден
SKU: FRTX-2

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

FRESUBIN ВАНИЛА 200ml

280 ден
SKU: FRZBN-2

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

FRESUBIN ЧОКОЛАДО 200ml

280 ден
SKU: FRZBN-1

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

NUTRAXIN ZERO BALANCE/120 таблети

1,273 ден
SKU: NTRXN-19

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

NUTRAXIN TONALIN CLA/60 капсули

1,168 ден
SKU: NTRXN-16

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

NUTRAXIN THERMO BURN/60 таблети

800 ден
SKU: NTRXN-15

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

NUTRAXIN L-CARNITIN/60 X 700mg таблети

1,378 ден
SKU: NTRXN-9

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

DR.THEISS ГЕЛ ЗА ВЕНИ 100 ml

316 ден
SKU: DRTHSS-4

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

АПУРЕТИН СЛИМ КАПСУЛИ/60

485 ден
SKU: ZDRVT-5
mk_MK