Политика за испорака

Оваа политика се однесува на испорака на производи нарачани по електронски пат, при што производите ќе бидат испорачани преку логистички партнер на адресата која е наведена во нарачката под следните услови:
– Испораката се наплаќа во зависност од направената нарачка. Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката изнесува 150 денари.
– Испораката на производите се врши до влезот на станбениот објект.
– Трошоците за достава се вклучуваат при нарачката во крајната цена на производот.
– Купувањето преку нашата интернет страница може да се реализира од било коja локација и испораката се спроведува во целата држава Р.С.Македонија.
– Испорака се врши секој ден, освен на државни празници и неработни денови.
– Испораката на производите се врши на адресата наведена за испорака од страна на купувачот.
– Производот што ќе биде порачан може да се плати електронски со картичка.

Сите измени поврзани со испораката ќе бидат јавно објавени преку измена на оваа Политика за испорака на производи.

Кон продавницата!