-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

SNUP 0.1% NASAL 10ml спреј

154 ден
SKU: HMFR-32
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

SNUP 0.05% NASAL 10ml спреј

154 ден
SKU: HMFR-31
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

RINASEK/ 10 таблети

116 ден
SKU: HMFR-29
-20%

Коски, зглобови, болки

RAPTEN GEL 1% 40g гел

108 ден
SKU: HMFR-28
-20%

Алергии, имунитет, пробиотици

PROBIOTIC FORTE/10 капсули

260 ден
SKU: HMFR-27
-20%

Алергии, имунитет, пробиотици

PROBIOTIC DAILY menta/8 кеси

192 ден
SKU: HMFR-26
-20%

Алергии, имунитет, пробиотици

PROBIOTIC/10 капсули

164 ден
SKU: HMFR-25
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

MARISSIMO SOFT MINI 50ml спреј

232 ден
SKU: HMFR-24
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

MARISSIMO EXTRA FORTE 125ml спреј

288 ден
SKU: HMFR-23
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

MARISSIMO BABY 125ml спреј за нос

296 ден
SKU: HMFR-22
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN H/10 супозитории

124 ден
SKU: HMFR-21
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 50.000 40 g крем

140 ден
SKU: HMFR-20
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 50.000 40gr гел

144 ден
SKU: HMFR-19
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 30.000 40 g крем

104 ден
SKU: HMFR-18
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 30.000 40 g гел

116 ден
SKU: HMFR-17
-20%
SKU: HMFR-14
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

LADIVAL KIND SPRAY 50 SPF 200ml

620 ден
SKU: STADA-5
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

LADIVAL ALLERG GEL 30 SPF 200ml

552 ден
SKU: STADA-2
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

LADIVAL ALLERG GEL 20 SPF 200ml

488 ден
SKU: STADA-1
-20%
SKU: HMFR-2
mk_MK