-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

POLIVIT B PLUS/30 обложени таблети

162 ден
SKU: HMFR-10
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

POLIVIT B/30 обложени таблети

99 ден
SKU: HMFR-8
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

HEDRIN TREAT/GO sprej 60ml

621 ден
SKU: STADA-7
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

HEDRIN PROTECT/GO sprej 120ml

495 ден
SKU: STADA-6
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

LADIVAL ALLERG GEL ZA LICE 50+ SPF 50ml

680 ден
SKU: STADA-3
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

LADIVAL ALLERG GEL 30 SPF 200ml

621 ден
SKU: STADA-2
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

Тиомукасе Гел

864 ден
SKU: HMFR-6
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

Тиомукасе Форте

1,053 ден
SKU: HMFR-5
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

MAGNETRANS 375mg/20 кеси

225 ден
SKU: HMFR-3
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ до 30.09.2021!

Имуноцинк за возрасни

375 ден
SKU: HMFR-1
mk_MK