Витамини, минерали, антиоксиданси

VITAMIX SELEN/60 таблети

240 ден
SKU: FRTX-17
SKU: FRTX-16
SKU: FRTX-14
SKU: FRTX-12
SKU: FRTX-11
SKU: FRTX-10
SKU: FRTX-9
SKU: FRTX-8

Витамини, минерали, антиоксиданси

MAGNE DORO LIQUID/20 кесички

520 ден
SKU: FRTX-7
SKU: FRTX-6

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HITOZAN PLUS/60 капсули

550 ден
SKU: FRTX-5

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

FITOKARDIN/30 капсули

410 ден
SKU: FRTX-3

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

DIAVRON/30 таблети

570 ден
SKU: FRTX-2
SKU: FRTX-1
mk_MK