Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA ANTROLIN ректална крема

570 ден
SKU: BIONIKA-16
SKU: BIONIKA-13
SKU: BIONIKA-12

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA LEVIKER/30 таблети

841 ден
SKU: BIONIKA-10

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA KERLAX 3 x 9g микроклизми за возрасни

70 ден
SKU: BIONIKA-9

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA KERLAX 3 x 3g микроклизми за деца

65 ден
SKU: BIONIKA-8
SKU: BIONIKA-7
SKU: BIONIKA-6
SKU: BIONIKA-4
SKU: BIONIKA-3
SKU: BIONIKA-2

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

BIONIKA DIABIL/30 желатински капсули

392 ден
SKU: BIONIKA-1
mk_MK