WAYA Forte капсули

319 ден

• Упатство за употреба:

• Голтнете ја капсулата со чаша вода, а за помали деца доколку е потребно можете да ја отворите.
• Доколку капсулите WAYA® FORTE ги пиете за време на третман со антибиотици, во тој случај напијте се два часа пред или после земањето на антибиотикот.
• Капсулите WAYA® FORTE употребувајте ги најмалку две седмици, а за долготрајно регулирање на цревната микрофлора се препорачува редовна примена на истите.
Дозирање
Возрасни и деца постари од години: 1 капсула дневно

22 на лагер

mk_MK