Vitamin B12 Spray 1000 µg

1,165 ден

Vitamin B12 Spray се аплицира на тој начин што се прска под јазик. По употреба препорачано е да не се јаде и да не се пие ништо во наредните 20-30 мин. Целото пакување е за 100 дена.

Дозирањето треба да биде определено од страна на лекар!

1 на лагер

mk_MK