ESI Tusserbe Junior сируп

410 ден

Како да се користи:
Деца 3-8 години: 5-10 мл на ден, чист или разреден во малку вода. Деца над 8 години: 10-15 мл на ден, чист или разреден во малку вода.

Нема на лагер

mk_MK