TOLERANS soothing anti-wrinkle cream, 55gr

720 ден

Ефикасно ја смирува иритираната и зацрвенетата кожа, истовремено намалувајќи ја преосетливоста – Неутразен, мултифункционална активна состојка содржана во кремот, обезбедува моментално смирување. Ја намалува сензитивноста на кожата према внатрешните и надворешните надразнувачи и ја враќа рамнотежата на хиперактивната кожа.

Нема на лагер

SKU: DRMD-49 Ктегорија:
mk_MK