RoC Еnergising Cleansing mousse- ЕНЕРГЕТСКА ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕ

481 ден

На акција од: 09.06.2021.
Акцијата завршува на: 30.06.2021.

Секојдневно нанесете мала количина на дланките и со лесни движења масирајте го лицето, потоа исплакнете со вода.

Нема на лагер

mk_MK