REHYDROSAL прашок/10

450 ден

Rehydrosal се препорачува кај блага дехидрација, со следниве рани знаци:

Сува уста и јазик
Намалена зачестеност на мокрењето (сува пелена кај децата)
Нема/малку солзи при плачење

6 на лагер

mk_MK