PULMINT КАПКИ ЗА ИНХАЛАЦИЈА

220 ден

Се препорачуваат:

Кај настинка и кашлица
Кај затнат нос и отежнато дишење
Кај воспаление на синусите
Кај главоболка (капките се вртиваат однедвор, на површината на главата)
За навлажнување на сувиот воздух во затворени простории

Нема на лагер

mk_MK