PROTECT MELATONIN ТАБЛЕТИ

250 ден

Придонесува:

Во регулирањето на циклусот спиење – будност кај лица кои ја менуваат временската зона
Во скратувањето на времето потребно за настапување на сонот
Како се користи?
Еднаш дневно, да се соџвака една таблета непосредно пред спиење.

Нема на лагер

mk_MK