PROTECT BELI SLEZ ОРИБЛЕТИ

205 ден

Придонесува:

Кај сува кашлица
Кај засипнатост
За здраво грло и ждрело
За чисти гласни жици и дишни патишта( предавачи, спикери, пушачи…)

8 на лагер

mk_MK