PROPOMEL КАПКИ ЗА ДЕЦА

220 ден

Помага:

Во намалување на симптомите на осетливи непца, нелагодноста во устата, грлото и горните дишни патишта.
При скојдневна примена во превентивни цели
За надворешна употреба, кај помали кожни оштетувања
Во одржувањето на здравиот имунолошки систем и одбрамбената способност на организмот
Во намалување на заморот

Нема на лагер

mk_MK