PROPOLLETE LIGHT ПАСТИЛИТЕ

210 ден

Се препорачуваат:

Кај настинка и засипнатост
Кај воспалени и болни непца
Со цел за неутрализација на непријатниот здив

18 на лагер

mk_MK